Riktigt billiga balkongmöbler

Av en slump när jag klickade mig runt på några olika inredningsbloggar hittade jag webshopen balkongshoppen.se. Sidan är en riktig guldgruva för dig som letar efter balkongmöbler att ha på tex en mindre terrass eller balkong.

Matgrupp för liten balkong billigt

Dem har just nu under fliken nedsatta priser en klappstol / fällstol för 395 kr/st och ett fällbord / klappbord för 460 kr/st. Du kan alltså få 2 stolar och ett bord för under 1300 kr. Möblerna är gjorda av träslaget acacia som är likt teak men det kräver lite mer underhåll. Jag skulle säga att det är ett perfekt paket balkongmöbler för dig med lite budget.

billig klappstol, balkongmöbler billigt klappbord, balkongmöbler

 

 

 

 

Balkongmöbler och balkonginredning

Förutom prisvärda balkongmöbler har dem även annan typ av inredning för din balkong som tex lyckor, krukor och belysning. En av de mer speciella kategorierna jag hittade va ute kök. Det har alltid varigt en dröm för mig att ha ett riktigt ute kök och inte bara en grill.

 

Möbler i Acacia

Acacia förekommer ofta i billiga utemöbler från tex ikea. Om du köper möbler i acacia bör du underhålla dem minst två gånger/säsong genom att olja in dem. Det är ganska lätt att olja in dem du tar bara en trasa och smörjer in trät. Tänk på att möbler som står i direkt solljus bör behandlas mer. Acacia är ett träd som växer i södra Afrika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *